söndag 27 maj 2012

servettringar

Nu har vi sommar och härliga dagar , handarbete hinner vi inte så myck nu , man vill ju va ute och njuta av de fina som är just nu . De går ju så fort allting nu , vi har plockat den första jordgubben och grävt upp nya potatis , hur härligt kan de va ? Gäster skulle vi ha i pingst och då fick jag ju sätta fart på min virknål för jag ville ju ha såna där fina servettringar som min syster och som hon virkat på ..tror det var på 70 talet . Inget mönster så jag fick göra som jag trodde de skulle va och de blev inte så dumt ... tyckte jag . Tror att jag ska virka nån till för de kan ju va bra och ha med sig bort istället för en blomma . Kanske blir de lite mer uppskattat med. Ha de bäst och glöm inte njuta av allt vi har dunt oss nu , som tex. Göken som gal både morgon middag och kväll och så Näktergalen som håller sina serenader , det är väl härligt underbart ...

8 kommentarer:

Lotta sa...

Hinner inte virka nu, så mycket att göra både ute och inne. Jerker målar huset ochg jag fixar med allt annat.
De servettringarna blir säkert lika uppskattade (om inte mer) som blommor.

Black Iris sa...

Det där var fiffigt.. Jag har en massa virkade blommor som jag inte vet vad jag ska göra med.. Självklart ska de bli servettrngar till midsommar..

Kram Maidi

Lisbet sa...

Jättefina servettringar! Tror du jag hinner virka ett 30-tal innan söndagen? ;)
Nu borde jag ju bestämt ha sådana där...

Ha en fin början på veckan!
kram

Lisbet sa...

Tack!

Hahhaa, jag får sätta i gång i kväll. Behöver kanske låna dina åtta sedan... Men nu saknas ju ett mönster :)
Kanske du har?

Lisbet sa...

Märker att jag inte alls hinner med virkandet inför kalaset. Men det är ett bra tips och jag skall ha det som ett projekt för framtiden. Virka en blomma nu och då! Håller på med ett par sjalar och de är så skrymmande att ta med sig någonstans, så det blir enkelt att ha små nystan i väskan och ta fram vid passande tillfälle :)
Ha en fin dag och helg!

Hedvig sa...

Supersöta! :)

Lisbet sa...

Nej, inte har det blivit några servettringar... finns i bakhuvudet för ngn kommande fest... :) Bra att ha i tankarna!

Nu är det sockor som gäller. Det finns så många vackra garner som bara väntar.

Grattis till nya telefonen! Jag håller med om att det är invecklat. Jag behöver inte annat än möjlighet att prata och att skicka meddelanden. Men i min finns en massa allt möjligt som jag inte har en aning om!

Ha en fin vecka!

Anonym sa...

Undras varför jag inte kan komma in på min blogg och sätta in ny bild ...konstigt .. fler som har problem och vad gör man ..?
// Ingmarie