torsdag 8 november 2012

Hur var de nu det där med att länka ? Nu hittar jag inte de igen *suck* Men men ... den här blobben har en tävling . http://karinsbloggiblogg.blogspot.se/2012/11/tavling-pa-bloggen.html Nu blev de lite knas igen ... Men kolla in till Karin och tävla ! Jag har gjort ett par handledsvärmare till mitt barnbarn som behöver lite värme . Och sen börjar jag på en fuskolle till de lilla barnbarnet (6år). Sticka med 5 stickor ..oj oj ... de va allt lite kompliserat det . Önskar hela tiden att jag var klar med fuskollen . Såg i Hemmets Veckotiding där skulle va virkade tomtar , så den tidning får man köpa till sig ! Ha det bäst ..

5 kommentarer:

Anelma handarbetar sa...

Söta handledsvärmare!

Kram

Hedvig sa...

Länkningsfunktionen finns precis bredvid bildfunktionen. I rutan "text som ska visas" skriver du vad vi vill att vi läsare ska se, alltså det ord som länkas och sedan klistrar du in själva adressen i rutan nedanför. :)

Sv: Jag fick aldrig göra någon pärm i syslöjden. Det ansågs nog omodernt då även om jag hade tyckt det hade varit jätteroligt. Så jag gör min pärm nu! :)

Soili sa...

Nu har jag scrollat runt hos dej.....ojoj...va mycke fint du gjort.Har lagt in mej som följare.Hit kommer jag fler gånger,Ha en trevlig helg.

Black Iris sa...

Fina saker du håller på med.. Länkning är inte alltid lätt..

Kram Maidi

Äppelblom sa...

Så mycket fint du har i din blogg.
Må så gott och trevlig helg!