onsdag 23 oktober 2013

jobbar på med sjalen .. men har andra tankar !

 Jag håller på med min snäckskalsjal ännu .. tycker jag kommer ingen vart med den , men klart , jag orkar inte långa stunder , behöver ännu massa vila .
Så blev jag lite nyfiken på de här med att tillverka tomtar , for ner i en låda och hitta lite material , ja får se om jag får till något , är kommen så långt som till tanke , och då är man ju en bit på vägen !
Hösten är fortfarande härlig .. i går 17 + och sol , vi satt ute och fika , ja gäller att njuta så länge vi har det kvar ......
föresten så köpte jag tre julklappar igår .... tänker ..... tänk om man kunde ha de klart innan december månad kommer .... ja ja .. en tanke bara , men undras om den är möjlig eller omöjlig !!! ja ... det återstår att se ..
Ha det bäst  .. så hörs vi ....

4 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Åh vännen,ta det lugnt du nu,ingen panik! Men visst vore det roligt att kunna fixa julklappar tidigt.har köpt två stycken än..Ha det gott ♥ Gunilla

Lotta sa...

Skönt att du kan pyssla och dona igen även om det inte blir så länge åt gången. På tal om att dona..
När Jesper var riktigt liten älskade han att vara i källaren och spika, såga och slipa. Han stod på en stol vid arbetsbordet, ibland med hörselkåporna på. När han ville dit sa han att han ville "hamma och nona". Alltså hamra och dona!

Black Iris sa...

Jag tycker det ser ut som om du kommit längre än till bara tanken med dina tomtar..
Jag får ångest och depressioner när jag tänker på julklappar..
Mina barnbarn har blivit så stora nu så det är jättesvårt.. Annat var det när man bara kunde köpa lite kritor och en målarbok..

Kram Maidi

Evas Pyssel sa...

Det är väl bra att börja i tid. Det brukar bli så stressigt närmre jul .Undrar vad det ska bli ??:
Kram Eva